Energie opzeggen

Als je de gelukkige eigenaar bent geworden van een nieuwe woning dan komt daar meer bij kijken dan alleen verhuizen. Om verhuisstress te voorkomen hebben wij een gemakkelijke oplossing. Via onze vergelijker sluit je gemakkelijk een nieuw energiecontract af voor je nieuwe huis. Maar ook zeggen wij je huidige contract op. Of je nu gaat verhuizen of je wilt een voordelige energieleverancier voor je huidige woning. Via onze onafhankelijke energie vergelijker is dat allemaal mogelijk.

Contact met de energieleverancier

Mocht je toch zelf nog contact willen hebben met de energieleverancier dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op onderstaande pagina ( klik op de foto )

Energieleveranciers energie vergelijken met energiezaken.nl

staan alle energieleveranciers vermeld. Als je op het logo of de naam klikt kom je uit op de contactpagina van de energieleverancier waar de contact informatie staat vermeld.

Je kan dan nog gemakkelijk contact opnemen met jou energieleverancier.

Opzegvergoeding energie

Mocht je willen overstappen naar een nieuwe energieleverancier maar weet je nog niet of je kan overstappen of opnieuw energie kan afsluiten. Dan is het raadzaam om dit vooraf even te controleren. Je kan dit zelf doen door op je energienota te kijken welk contract daar staat vermeld. Meestal is dit een 1 jarig contract of een 3 jarig contract. Als je al de onbepaalde tijd periode bent beland dan kan je al direct overstappen op een voordelige energieleverancier. Mocht je het niet goed weten, neem dan contact op met ons, via de chat aan de rechterkant of telefonisch dan helpen we je vrijblijvend. Ook kan je natuurlijk zelf contact opnemen met je huidige energieleverancier. De energieleverancier zal je dan vertellen hoelang je contract nog loopt en wat je kan doen. Let wel op! tijdens het contact met de energieleverancier kan het zo zijn dat je wordt overgehaald om opnieuw een contract aan te gaan voor een langere periode. Ons advies is om dat niet te doen maar eerst de vergelijking te starten op de website. Je zal namelijk zien dat je wellicht voordeliger uit bent bij een andere energieprovider. Heb je meer vragen over de opzegvergoeding kijk dan ook eens op deze site opzegvergoeding

Vragen over energiecontract opzeggen

Heb je nog vragen over het afsluiten van een energiecontract voor je nieuwe woning? Stuur ons een bericht via de chat rechtsonder, dan helpen we je waar we kunnen.

Wil je ook graag weten of je voordelig kan besparen op jou energiekosten

vul dan hieronder je gegevens in en we gaan dit voor je berekenen.