Superdeal EnergieDirect cashback € 200,-


Wil je overstappen naar een andere energieleverancier en wil je graag gebruik maken van een energiedeal, welkomscadeau of energiecadeau van een energieleverancier? Dan is de Superdeal van EnergieDirect wellicht net wat jij zoekt.

Verhuizen of overstappen


Ga je verhuizen of wil je overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Maak dan gebruik van dit welkomst cadeau van Energie Direct en ontvang bij een 1 of 2 jarig contract een Cash Back van € 200 als welkom cadeau. Energie Direct noemt dit welkom cadeau ook wel de superdeal. Deze superdeal van € 200,- is geldig voor nieuwe klanten die een energiecontract aanvragen voor 1 of 2 jaar.

Welkomscadeau en energiecadeau bij EnergieDirect wat zijn dat nou precies?


Je ontvangt dan bij het afsluiten van een energiecontract van de energieleverancier een extra cadeau of cashback. Dat is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Het zijn namelijk ook vaak cadeau’s waar je misschien wel wat aan kan hebben, zoals een tegoed of cadeaubon van een webwinkel of een klusbon voor een bouwmarkt.

Deze keer gaan wij uitgebreid in op het welkomstcadeau of energiecadeau van EnergieDirect, de Superdeal actie van EnergieDirect , zie de aanbieding hier. Je krijgt bij het afsluiten van een energiecontract bij EnergieDirect een CashBack van € 200,-. Maar eerst nog even een korte uitleg over de energiecadeaus en welkomstcadeas bij het aanvragen van energie

Elke maand is er vaak een andere aanbieding en dit wisselt meestal per energieleverancier. Ga je dus overstappen van energieleverancier of een nieuw energiecontract voor je nieuwe huis of woning aanvragen. Kijk dan goed op deze site voor de aanbiedingen. Het is ook goed om eerst de prijzen te vergelijken op onze energievergelijker. Soms kan je goedkoper uit zijn zonder extra energiecadeau en kan je met het verschil zelf iets leuks kopen. Niet altijd is de energieleverancier met een energiecadeau de beste energieleverancier die bij je past. Kijk eens op de pagina van de beste energieleverancier.

Op de energiecadeau pagina gaan we dieper op deze aanbiedingen en welkomscadeau’s in. Zodat jij straks zeker weet welke keuzes je hebt bij het aanvragen en afsluiten van je nieuwe energiecontract.


Ben ik voordeliger uit met een welkomscadeau of energiecadeau?

Mocht je gebruik van een CashBack bij het aangaan van het energiecontract, dan is het ook verstandig om te kijken wat je maandbedrag precies wordt. Meestal hebben de energieleveranciers de CashBack al meegenomen in prijs. Je gaat dan uiteindelijk maandelijks een goedkoper bedrag betalen maar je krijgt aan het eind van het jaar niet het daadwerkelijke bedrag op je rekening. Veel mensen denken dat ze aan het einde van het jaar of aan het einde van het contract geld terug krijgen. Meestal hebben de energieleverancier deze cashback al in de termijnnota verrekend zodat je maandelijks minder gaat betalen. Is het zo dat je minder hebt verbruikt aan het einde van het jaar, dan krijg je natuurlijk altijd geld terug.


Welkomscadeau of energiecadeau waarom?

Er zijn veel energieleveranciers in nederland en die willen allemaal graag dat je klant wordt. Hiervoor hebben ze veel over waaronder dus ook extra’s. Deze extra’s noemen ze ook wel:

welkomscadeau’s

energiecadeau

energiekado

energie cadeau

energiedeals

powerdeal

stroomdeal

klusdeal

stroomdeal

cash back

Elke energieleverancier heeft zo zijn eigen naam voor die extra energie cadeaus.

Het welkomscadeau of energiecadeau wat je krijgt kan bij elke energieleverancier anders zijn. Omdat elke energieleverancier graag wilt dat je klant wordt en energie bij ze afsluit kunnen deze energiecadeau elke maand veranderen. Op deze manier zit er altijd wel wat voor iemand bij. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke cadeaubon of klusbon krijgen. Ook huishoudelijke producten of avondjes uit zitten er soms tussen de energiecadeau’s. Maar ook zitten er vaak bij de energieleveranciers energiedeals bij die zorgen dat je aan het einde van het jaar of contract geld terug krijgt. Dat noemen ze ook wel cash back deals.

Superdeal actie van EnergieDirect is dus een welkoms cadeau met een cash back van € 200,-


Waar op letten bij het afsluiten van energie met een welkomscadeau of energiecadeau

Welk energiecadeau of welkomscadeau bij jou past dat kan je het best zelf beslissen. Wel is het verstandig om goed te kijken of je er wel verstandig aan doet om van deze energiecadeaus of welkomscadeau gebruik te maken. Misschien kan het namelijk ook zo zijn dat je meer gaat betalen voor de energie, en je daardoor achteraf duurder uit bent. Daarvoor is het slimmer om eerst de energievergelijker te proberen en om te kijken welke energieleverancier het voordeligste energie kan leveren. Wellicht ben je op zoek naar een duurzame energieleverancier, en hebben die geen welkomscadeau.


Superdeal actie EnergieDirect van € 200,- cashback

Wil je graag gebruik maken van de aanbieding van EnergieDirect en daar energie aanvragen. Als nieuwe klant krijg je nu een CashBack van € 200,- bij stroom en gas cadeau. Deze Superdeal heeft nog geen einddatum maar we raden je aan om niet te lang ermee te wachten . klik hier voor de aanbieding