Energiekado of  aanbiedingen met welkomscadeau of energie cadeau


Wil je overstappen naar een andere energieleverancier en wil je graag gebruik maken van een energiedeal, welkomscadeau of energiecadeau van een energieleverancier? Je ontvangt dan bij het afsluiten van een energiecontract van de energieleverancier een extra cadeau of cashback. Dat is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Het zijn namelijk ook vaak cadeau's waar je misschien wel wat aan kan hebben, zoals een tegoed of cadeaubon van een webwinkel of een klusbon voor een bouwmarkt. Elke maand is er vaak een andere aanbieding en dit wisselt meestal per energieleverancier. Ga je dus overstappen van energieleverancier of een nieuw energiecontract voor je nieuwe huis of woning aanvragen. Kijk dan goed op deze site voor de aanbiedingen. Het is ook goed om eerst de prijzen te vergelijken op onze energievergelijker. Soms kan je goedkoper uit zijn zonder extra energiecadeau en kan je met het verschil zelf iets leuks kopen.

Op deze pagina gaan we dieper op deze aanbiedingen en welkomscadeau's in. Zodat jij straks zeker weet welke keuzes je hebt bij het aanvragen en afsluiten van je nieuwe energiecontract.


Welkomscadeau of energiecadeau waarom?

Er zijn veel energieleveranciers in nederland en die willen allemaal graag dat je klant wordt. Hiervoor hebben ze veel over waaronder dus ook extra's. Deze extra's noemen ze ook wel:

  • welkomscadeau's
  • energiecadeau
  • energiekado
  • energie cadeau
  • energiedeals
  • powerdeal
  • stroomdeal
  • klusdeal
  • stroomdeal
  • cash back

Elke energieleverancier heeft zo zijn eigen naam voor die extra energie cadeaus.

Het welkomscadeau of energiecadeau wat je krijgt kan bij elke energieleverancier anders zijn. Omdat elke energieleverancier graag wilt dat je klant wordt en energie bij ze afsluit kunnen deze energiecadeau elke maand veranderen. Op deze manier zit er altijd wel wat voor iemand bij. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke cadeaubon of klusbon krijgen. Ook huishoudelijke producten of avondjes uit zitten er soms tussen de energiecadeau's. Maar ook zitten er vaak bij de energieleveranciers energiedeals bij die zorgen dat je aan het einde van het jaar of contract geld terug krijgt. Dat noemen ze ook wel cash back deals.


Waar op letten bij het afsluiten van energie met een welkomscadeau of energiecadeau

Welk energiecadeau of welkomscadeau bij jou past dat kan je het best zelf beslissen. Wel is het verstandig om goed te kijken of je er wel verstandig aan doet om van deze energiecadeaus of welkomscadeau gebruik te maken. Het kan namelijk ook zo zijn dat je meer gaat betalen voor de energie en je daardoor achteraf duurder uit bent. Je kan het best eerst de energievergelijker proberen en kijken welke energieleverancier het voordeligste energie kan leveren. Wellicht ben je op zoek naar een duurzame energieleverancier, en hebben die geen welkomscadeau.


 

Welke energiecadeau's of welkomscadeaus zijn er op dit moment?

Onderstaand hebben wij alle lopende energiecadeau's of welkomscadeaus voor je neergezet. Het aanbod kan veranderen als een energieleverancier dit aanpast. Mocht je geïnteresseerd zijn in een energiekado klik dan op de foto dan wordt je doorgestuurd naar de pagina van de energieleverancier. Je kan dan op je gemak nog de voorwaardes nalezen op de site en direct je energiecontract aanvragen. Mocht je vragen hebben of er niet uitkomen laat het ons weten, dan helpen we je vrijblijvend.


 


Check hieronder of jou energiecadeau of welkomscadeau erbij staat, wacht niet te langs anders kan die weg zijn!