Voordelig energie vergelijken

Waarom energie vergelijken

overstappen van energieleverancier levert in de meeste gevallen al een flinke besparing op. Je gaat uiteindelijk maandelijks geld overhouden voor andere dingen. Dit komt omdat veel huishoudens nooit goed kijken naar deze kosten. De energiekosten worden maandelijkse automatische afgeschreven en behoort meestal net zoals de hypotheek of de huur en het telefoonabonnement tot de maandelijkse vast betalingen die gedaan moet worden.

Waar bespaar ik dan op?

Na het invullen van de energie vergelijker op onze site zie je bij welke energieleverancier je de beste prijs betaald. Je kan dan eventueel nog kiezen voor een duurzame energieleverancier, maar de meeste mensen kiezen uiteindelijk gewoon de goedkoopste energieprovider.

Waarom er zoveel verschil zit tussen de verschillende energiepartijen heeft als reden dat veel nieuw partijen goedkope overhead kosten hebben. Dat wil zeggen dat ze niet teveel personeel hebben, geen grote dure kantoren, weinig betalen aan reclame en vooral veel gebruik maken van het internet om zo goedkoop mogelijk de consument te bereiken. Hierdoor kunnen ze veel goedkoper energie leveren dan de grote partijen die al jaren op de markt zijn.

De grote partijen zitten natuurlijk ook niet stil en die bieden ook steeds betere energieprijzen aan. Hierdoor is het dus ook slim om jaarlijks je energiecontract te checken. Een energiecheck kan je dat ook noemen. Dan zie je snel of dat je goed zit of dat je wellicht nog wat kan besparen het komende jaar.

Energie vergelijken moeilijk?

Energie vergelijken is niet moeilijk. integendeel, onze energievergelijker is heel makelijk. Kijk zelf maar

Als je de energievergelijker start kan je na het invoeren van enkel gegevens over je huishouden, gemakkelijk alle prijzen zien die de energieleveranciers hanteren.

Energieverbruik

Kijk goed naar het kopje energieverbuik. Wij hebben alvast een schatting gemaakt wat we bij de huishoudens verwachten. Om een goed beeld te krijgen is het verstandig om je gegevens van de afgelopen jaren erbij te pakken. Dit zijn de verbruiks standen die je de afgelopen jaren bij je huidige leverancier hebt verbruikt. 

Als je deze in de vergelijker zet kan je precies zien wat je besparing kan zijn voor het komende jaar. Voor sommige huishoudens kan dit al oplopen tot enkel honderdern euro's per jaar. Dat is mooi meegenomen en snel bespaard.

Probeer het nu en mocht je vragen hebben start de chat aan de rechterkant of stuur ons een bericht dan helpen we je vrijblijvend.