Geld overhouden?

Hoe moet ik geld overhouden aan het eind van de maand? We kunnen er een hele pagina over schrijven, maar deze pagina gaat over het slim overhouden van geld aan het eind van de maand door middel van vergelijken. En met vergelijken bedoelen we dat we meerdere prijzen van diverse aanbieders naast elkaar neerleggen en daaruit kunnen opmaken welke aanbieder de goedkoopste is.

Vergelijken?

Vergelijken is een slimme manier om geld te besparen. Door te vergelijken zie je wat andere aanbieders voor een dienst of product vragen en zo kan je zien of er wellicht nog een andere aanbieder is die goedkoper is.

Het vergelijken van energie gaat ook op deze manier. Doordat wij de gegevens hebben van alle aanbieders in onze vergelijker, kan je gemakkelijk na het invullen van enkele gegevens over je huishouding zien welke energie aanbieder de voordeligste is.

Door het vergelijken zie je dus bij welke aanbieder je met het verbruik het voordeligste uit bent voor het komend jaar. Leg dit naast je huidige verbruik of energienota en zie hoeveel het per maand kan schelen. Dit kan al enkele tientallen euro’s per maand zijn tot enkele honderden euro’s per jaar.

Hou ik direct geld over?

Nadat je de vergelijker hebt ingevuld en je de aanbieders hebt gezien, kan je inderdaad gelijk via het systeem het energiecontract aanvragen. Je zal dan binnen enkele weken overstappen naar de nieuwe aanbieder en vanaf die datum inderdaad direct gaan besparen op je energiekosten.

Je kan de vergelijker vrijblijvend proberen om te zien of je ook kan besparen.

Ik hoop dat je ook maandelijks geld kan overhouden door de energievergelijker.