Newpower Plug & Play Zonnepanelen

New Power Zonnepanelen


Newpower Plug & Play Zonnepanelen heeft een hele mooie oplossing voor iedereen die graag gebruik wil maken van zonne-energie.

De Plug & Play zonnepanelen van newpower, ook wel np-energy genoemd, zijn Plug & Play zonnepanelen die iedereen zelf kan installeren. Door de meegeleverde gebruiksaanwijzing kan iedereen zelf ook energie opwekken via de zon. Heb je een schuurdak of balkon die geschikt is voor zonnepanelen, lees dan hier verder en kijk of deze aanbieding wat voor jou is.

zonnepaneel newpower

Wat is zonne-energie precies?


Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met biomassa, windenergie en waterkracht zijn duurzame vormen van energie. Zie voor meer informatie onze pagina over duurzame energie.
De bekendste en meest gebruike manier van het omzetten van zonne-energie gebeurd met behulp van zonnepanelen op daken en weilanden.  In nederland wordt daar ook veel gebruik van gemaakt, de zogeheten zonneparken. In andere landen gebruiken ze de zonne-energie ook nog als energiebron voor het omzetten naar warmte voor bijvoorbeeld warmwaterboilers. Deze staan meestal ook op daken.zonne-energie zonnepaneel energievergelijken energiezaken.nl

Geld besparen met zonnepanelen


Wil je graag geld besparen op je energiekosten dan is het plaatsen van zonnepanelen een goede keuze. Door het gebruik van zonnepanelen wek je op een duurzame manier energie op die je zelf ook gelijk kan gebruiken. Op deze manier hoef je deze energie niet van de energieleverancier af te nemen is bespaar je dus op je energiekosten. Daarnaast is het ook nog zo dat door de salderingsregeling je ook nog geld terug kan ontvangen als je meer energie opwekt dan dat je zelf gebruikt.

Je levert dan jou opgewekte zonne-energie terug aan het energienet en daarvoor krijg je dan een kleine vergoeding.

De zonnepanelen van Newpower hebben een terugverdientijd van ca 3 jaar.

zonnepaneel newpower

Wil op andere manieren ook besparen op jouw energiekosten,kijk dan ook even op onze pagina vol met tips om te besparen op je energieverbruik.energie bespaar tips in huis

Waarom kiezen voor Newpower zonnepaneel?


Newpower Plug & Play zonnepanelen is een hele gemakkelijk manier op zelf met zonne-energie geld te besparen. Daarnaast is de installatie ook heel gemakkelijk zodat je dit zelf kan doen. Je hebt daarvoor geen installatiebedrijf nodig wat je al gauw veel geld kan besparen. Het voordeel zit hem ook in de levertijd van 5 dagen, zodat je na ontvangst al gelijk gebruik kan maken van de zonnepanelen. Bij andere bedrijven duurt het al gauw enkele weken voordat je aan de beurt bent.

Daarnaast zijn de zonnepanelen van Newpower geschikt voor kleine daken en balkonen zodat dit voor een hele grote doelgroep geschikt is. En tevens zijn de zonnepanelen erg goed betaalbaar. De btw over het bedrag kan je ook weer terugvorderen bij de belastingdient.

Zelf energieleverancier worden


Door zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen kan je jezelf ook energieleverancier noemen.

Wie is Newpower / NP-energy?


New Power Energy is een van oorsprong Zwitserse onderneming.

New Power Energy heeft niet alleen de slimme en toekomstgerichte NP Home Solar Set ontwikkeld, die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en milieuvriendelijke zonne-energie beschikbaar stelt voor particuliere huishoudens.

Maar New Power Energy is ook actief in het kader van een internationaal bedrijfsnetwerk. Vooral in de bouw van grootschalige fotovoltaïsche systemen. Ook ontwerpt en implementeert NewPower energy innovatieve energieprojecten voor veeleisende klanten in de industriële en technologische sectoren.

Uw NP Home Solar Set bevat daarom dezelfde uitgebreide en langdurige knowhow die ook in de grote zonne-energiecentrales van New Power Energy te vinden is.

New Power Energy heeft de ambitie om het voor iedereen in de wereld mogelijk te maken om zonne-energie op te wekken. En daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan een verduurzaming van de maatschappij en de wereld.

Of je nou in een huurhuis woont, geen grote investering kan doen of een schuurtje of ruimte in je tuin hebt waar je panelen kan plaatsen: met de Newpower Home Solar Set kan iedereen eenvoudig beginnen met het opwekken van energie. Voor meer informatie zie de website van Newpower